Μπορείτε να δείτε τη νέα μας προσπάθεια σε ένα καινούριο blog κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μια γλυκιά συντροφιά


Στο σπίτι μου έχω ένα γλυκό ζωάκι που το αγαπάω πάρα πολύ. Είναι σκύλος ,το λένε Λίζα και το βλέπετε στη φωτογραφία.Παίζουμε συνέχεια μαζί.Το κυνηγάω με κυνηγάει, με δαγκώνει, ανεβαίνει επάνω μου. Διασκεδάζουμε πολύ μαζί.
Μια μέρα, καθώς πηγαίναμε βόλτα, όρμηξε στις ρόδες ενός αυτοκινήτου για να το κυνηγήσει.. Έκλεισα τα μάτια μου γιατί τρόμαξα πολύ.Νόμισα ότι τη χτύπησε το αυτοκίνητο.  Όταν τα άνοιξα, είδα τη Λίζα να είναι μια χαρά. Με κοιτούσε με τα όμορφα ματάκια της και κουνούσε την ουρά της. Άρχισα να γελάω και της είπα << μην τυχόν και το ξανακάνεις Λίζα >>.Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη.
Πιστεύω πως με αγαπάει η Λίζα. Το σίγουρο είναι ότι την αγαπάω εγώ. Είναι η καλύτερη συντροφιά μου.

Άννα Ε΄Τάξη

6 σχόλια:

  1. Πανέμορφο το σκυλάκι σου, Άννα. Πιστοί σύντροφοι για τον άνθρωπο οι σκύλοι κι όπως όλα τα ζώα έχουν ανάγκη την αγάπη μας και τη φροντίδα μας.
    Σ΄ευχαριστούμε που μας παρουσίασες το αγαπημένο σου ζωάκι.Μη ξεχνάς,περιμένω και την ανάρτησή σου για το κομπόστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο είναι άννα αυτό που έφτιαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άννα το σκυλάκι σου είναι πολύ όμορφο .Εγώ πιστέυω πως οι σκύλοι είναι ένας σύντροφος για τον άνθρωπο και ένας φίλος που περνάς μαζί τους ατελίωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.Μπράβω Άννα για την ανάρτηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ γλυκιά ανάρτηση για μια τόσο γλυκιά συντροφιά! Μας άρεσε και τη συνδέσαμε με την Αστερούπολη.
    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα λόγια διάβασα από εσένα Άννα μου και χάρηκα πολύ!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άννα το σκυλάκι σου είναι γλυκιά.Εγώ πιστεύω πως οι σκύλοι είναι ένας σύντροφος για τον άνθρωπο και ένας φίλος που περνάς μαζί τους ατελίωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.Άννα μπράβο για την ανάρτηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή