Μπορείτε να δείτε τη νέα μας προσπάθεια σε ένα καινούριο blog κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ


 
Συγγραφέας :  Λότη Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου
Εικονογράφηση: Αθηνά Κουρμπούζου
  Εκδόσεις: Πατάκης

Σε ένα αλλιώτικο  δάσος, σε ένα  δάσος από τσιμεντένιους κορμούς, μια σύγχρονη δεκαεξάχρονη Κοκκινοσκουφίτσα συναντά έναν από τους πιο φριχτούς λύκους που γέννησε ο 20ός αιώνας, ένα λύκο που ύπουλα προσπαθεί να την εξοντώσει όχι με τα δόντια του τα κοφτερά, μα με τη μύηση στον κόσμο των ναρκωτικών, τον κόσμο του λευκού θανάτου των νέων.
                                             
Σχόλια: Εμένα με προβλημάτiσε αυτό το βιβλίο, γιατί μου θύμιζε ότι κάποιος δίνει ναρκωτικά στον άλλον και του λέει ότι είναι καλό γι αυτόν και του λέει να τα δώσει σε άλλα πρόσωπα και έτσι αρχίζει κάποιος να γίνεται θύμα των ναρκωτικών.

Αναστασία Δ΄τάξη
                           

2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ωραίο το βιβλίο που διάλεξες να παρουσιάσεις, Αναστασία. Μακάρι να το διαβάσουν και οι συμμαθητές σου. Πραγματικά τα ναρκωτικά είναι μια σύγχρονη μάστιγα για τους νέους ανθρώπους. Μόνο συμφορά μπορούν να φέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το καλό με τα βιβλία, Αναστασία. Μας προβληματίζουν, μας χαλαρώνουν, μας διασκεδάζουν, μας μαθαίνουν, μας ταξιδεύουν. Είναι πάντα μια καλή συντροφιά, σε όποια φάση της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή