Μπορείτε να δείτε τη νέα μας προσπάθεια σε ένα καινούριο blog κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Αν θα μπορούσα, τον κόσμο θα άλλαζα...


Το Γραφείο  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων, εξασφαλίζοντας την έγκριση του Προγράμματος του Ο.Η.Ε. για το Περιβάλλον, δημοσίευσε πέρυσι, βραβευμένα έργα παιδιών από διάφορες περιοχές του πλανήτη, με θέματα που άπτονται τα σύγχρονα περιβαλλοντικά ζητήματα.
Τη σειρά αυτή των posters συνοδεύει ένας εκπαιδευτικός φάκελος με εικόνες, κείμενα και προτάσεις για συνοδευτικές δραστηριότητες, τον οποίο επιμελήθηκε ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Λώλης.
Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που εκφράζονται τα παιδιά μέσα από τη ζωγραφική τους.
Θαυμάστε μερικά από τα έργα τους, καθώς και τα κείμενα που τα συνοδεύουν. Το πρώτο έργο είναι της Ευδοκίας ( Ελληνίδα μαθήτρια, ηλικίας 9 ετών).
Τα παιδιά επιθυμούν και εμείς επιβάλλεται να τους παραδώσουμε έναν καθαρό πλανήτη.

(Κάνε κλικ στην εικόνα και στη συνέχεια zoom για να τα δεις σε μεγέθυνση)

4 σχόλια:

  1. Θαυμάσια δουλειά, Γεωργία. Η συγκεκριμένη έχει ήδη 73 θεάσεις. Θάθελα κάποια στιγμή να μας δείξεις πώς κάνεις τις αναρτήσεις. Μπράβο και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, Γεωργία. Συγχαρητήρια για το blog. Ελπίζω η προσπάθειά σου να αποτελέσει οδηγό και για άλλους/-ες συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ,Θωμά. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι και προσπαθώ να εμπλέξω και τα παιδιά. Δεν τα 'χω καταφέρει ακόμα όσο θα΄θελα ,αλλά συνεχίζω τις προσπάθειες.Να μας επισκέπτεσαι συχνά και αν έχεις καμιά ιδέα με χαρά να την υλοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή