Μπορείτε να δείτε τη νέα μας προσπάθεια σε ένα καινούριο blog κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΛΥΤΟΣ ΓΡΙΦΟΣ

Συγγραφέας:ΕΝΙΝΤ ΜΠΛΑΥΤΟΝ
Εικονογράφος:ΛΗΔΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ
Εκδότης:ΜΙΝΩΑΣ

Μια φορά και έναν καιρό ήταν εφτά παιδιά και είχαν μια ομάδα που την ονόμαζαν οι μυστικοί εφτά.Aυτή η ομάδα ό,τι γινόταν στο χωριό τα εξερευνούσε όλα.Μια μέρα η ομάδα είχε πάει σε ένα πανηγύρι που γινόταν εκεί κοντά στο χωριό.Eκείνο το βράδυ είχαν πάει κάποιοι ληστές στο μέρος που έκαναν συσκέψεις και το διέλυσαν. Μόλις το είδαν οι μυστικοί εφτά πήγαν στις φίλες που είχαν, τη Σούζι και την Μπίνκη, για να δουν αν το έκαναν αυτές επειδή είχαν τσακωθεί .Mετά πήγαν και στον φίλο τους τον γέρο-Ματ αλλά και οι τρεις είπαν όχι. Την άλλη μέρα γινόταν μια εκδήλωση στο χωριό και οι μυστικοί εφτά δεν πήγαν ,για να δούνε αν θα ξαναπάνε οι ληστές .Oι ληστές ξαναπήγαν και φάνηκε ότι ήταν η Σούζι και η Μπίνκη.Οι μυστικοί εφτά τις απέλυσαν και μέσα στην ομάδα έβαλαν τον αδερφό του γέρο-Ματ τον γέρο-Τάκη.

Σχόλιο :Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό το βιβλίο επειδή τα παιδιά τα εξερευνούσαν όλα και δεν άφηναν τίποτα χωρίς να το ψάξουν.

3 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον φαίνεται το βιβλίο που παρουσίασες,Μάκη.Μου αρέσουν αυτά που έχουν περιπέτεια και ανατροπές. Μόνο σε παρακαλώ, την επόμενη φορά, μη μας δώσεις το τέλος της ιστορίας, για να έχουμε την ευχαρίστηση της ανακάλυψης, όταν το διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μάκη για την ανάρτηση σου και συμφωνώ με την κυρία Γεωργία που σου αρέσουν βιβλία με περιπέτειες, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων και θα ήθελα να το διαβάσω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Μάκη για την ωραία ανάρτηση σου.Και να συνεχίσεις έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή