Μπορείτε να δείτε τη νέα μας προσπάθεια σε ένα καινούριο blog κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΧΕΣ

Καλή και δημιουργική χρονιά παιδιά !!!
Οι διακοπές Χριστουγέννων τελείωσαν. Μια καινούρια χρονιά ξεκίνησε και ο καθημερινός αγώνας όλων μας συνεχίζεται. Ελπίζω στις δύσκολες μέρες που περνάμε να επαναπροσδιορίσουμε τις ανάγκες μας και τις προτεραιότητές μας. Συχνά υποφέρουμε πολύ για το λίγο που μας λείπει και χαιρόμαστε λίγο για το πολύ που έχουμε. Εύχομαι όλοι μας να δούμε το "πολύ" που έχουμε και να είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.




Εσείς, παιδιά, τι εύχεστε για την καινούρια χρονιά; Περιμένω τα σχόλιά σας.

14 σχόλια:

  1. Καλή σχολική χρονιά.Οι γιορτές πέρασαν τα σχολεία άρχισαν και ελπίζω το νέο έτος να σας φέρει τύχη.Οιμαθητές να γυρίσουν στα θρανεία με την ίδια όρεξη και στη συνέχεια θα έρθουν και άλλες γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή πρόοδο και καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και να σας πάνε όλα καλά και όχι ασχημα.Εύχομαι κι ολας να έχετε υγεία να είστε γεροί και δυνατοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία .Έυχομαι το 2011 να μην υπάρχουν άστεγα και πεινασμένα παιδιά στο δρόμο και καλή μάθηση σε όλα τα παιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη χρονια σε ολους υγεια σε ολα τα παιδια να σας πανε ολα καλα. Δεν θελω να βλεπω μικρα παιδια να πεινανε επισης θελω να εχουν ολα τα παιδια ρουχα για να ζεσταινονται. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχόμαστε το νέο έτος να σας φέρει υγεία περισότερη όρεξη για μάθηση επίσης να μην υπάρχου άστεγοι και πεινασμένα παιδιά στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχομαι κι εγώ με τη σειρά μου και σε σας παιδιά και στην κυρία σας καλή χρονιά, να είστε δυνατοί και πάντα ορεξάτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έυχομαι να είμαστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι και καλα και η μαμά και ο μπαμπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΟΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΓΥΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναστασία Γκαραβέλα12 Ιανουαρίου 2011 στις 4:39 π.μ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΙΜΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι μαθητες του ολοημερου13 Ιανουαρίου 2011 στις 6:15 π.μ.

    Τα παδιά του ολοημέρου σας ευχομαστε καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυρία μου άρεσαν πάρα πολύ οι ευχές σας και επίσης ελπίζω όλη η χρόνια να σας είναι με χαρα,ειρήνη και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έυχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά ...Γιατί τώρα παίρασαν οι διακοπές και ξεκινάει το σχολείο -η μάθηση.Επίσης έυχομαι καλή πρόοδο και όλα τα να έχουν μία στέγη και φαγητό...ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή